Premiere i 2011

Hjemmesiden for Ræhr

Tour de Ræhr 2011 - starten!

Generalprøven

Formålet med Tour de Ræhr / posefest er at bringe Ræhr´s beboere, nye og gamle, parvis, singler, unge og ældre sammen til hyggeligt samvær og styrke det gode sammenhold i byen. 

Til generalprøven som var den 9. april 2011 var der 8 værtspar som lagde hus og køkken til arrangementet.

De første 8 gæster kom til forretten, så kom der 8 nye til hovedretten og igen 8 nye til desserten. Til sidst mødtes alle 80 til afslutning i Beboerhuset med musik, kaffe og natmad.

Når retten var spist og der var blevet snakket blev gæsterne efter ca. 1½ time sendt videre til de næste værtspar, gæsterne blev spredt og værtsparret vidste ikke hvem der kom til henholdsvis hovedret og dessert, spændende og hyggeligt for alle parter.

Der var liv i byen og alle havde en god oplevelse, en af de nye beboere bemærkede:  ”det er utroligt, så mange flinke mennesker der er i Ræhr” – et godt tegn på succes for arrangementet!

Alle var enige om, at det skal være en årlig tradition. Næste år er dette års værtspar sikret som gæster, men der er nye værtspar som så inviterer nye gæster – så efterhånden kommer alle, som ønsker det, med.

Prisen for at deltage var kr. 150 pr. person + medbragt pose med egne drikkevarer til hele aftenen. Værtsparrene fik hver kr. 500 til mad og resten gik til beboerhus, musik, kaffe og natmad.

Der var en del glemte ”effekter” fra Beboerhuset – de kan fås ved henvendelse til Tina, Kærbakken 4 - mobil 51513174

Og her kan værtspar for år 2012 også tilmelde sig.  


Disse 8 par var værtspar til Touren
lørdag den 9. april 2011:

Rikke og Søren , Kapelhusvej 1
Liselotte og Poul , Præstebakken 9
Kia og Hans Henrik, Kærbakken 2
Tina og Kim , Kærbakken 4 
Lene og Leif, Bybakken 3
Susan og Henrik, Solbakken 6
Dorthe og Bent, Solbakken 11
Pia og Leon, Sårupvej 21

Stor TAK til dem! 

1. etape på touren: Forretten ...